Kas Plek - Dichterlijke ontmoeting

Dichterlijke ontmoeting

Vrijdag 23 augustus om 19:00 uur zal in de Kas Plek een dichterlijke ontmoeting plaatsvinden door het duo Julius Dreyfsandt zu Schlamm (gedichten) en Doreth Verstappen (verteller van verhalen).

Schrijven zit beide zogezegd in het bloed evenals het voordragen van een gedicht of het vertellen van een verhaal.

Plezier en verwondering middels teksten en klanken die elkaar versterken en die de harten van mensen raken, dat zijn de drijfveren voor een prachtige avond.

Een ontdekkingtocht in woorden en klanken waarbij het publiek ook een kijkje in de creatieve en inspirerende keuken van deze woordkunstenaars wordt gegund.

U bent allen van harte welkom.

Duur: 50 minuten.

Tussendoor is er gratis koffie, thee of limonade.

Julius V.E. Dreyfsandt zu Schlamm

Julius Dreyfsandt zu Schlamm heeft in zijn repertoire een grote verscheidenheid aan gedichten.

Thema's als ernst, liefde, natuur en humor komen aan de orde. Op zijn blog kunt u zowel gedichten in het Nederlands als in het Duits vinden.

Doreth Verstappen portret

Doreth Verstappen is autodidact kunstenaar. Van jongsaf aan is zij bezig met het maken van muziek op blokfluit en later ook op panfluit. Zij heeft in diverse ensembles gespeeld. Van barok tot wereldmuziek. De laatste jaren heeft zij zich verder ontwikkeld in het vertellen van verhalen.

Een aantal van haar gedichten kunt u vinden op de website van 1001dichters.nl onder haar alias 'Taalvrouw'.

Doreth Verstappen

Doreth Verstappen in de Kas Plek te Sint-Oedenrode in 2011. Toen een voorstelling met zang, verhalen en muziek uit eigen werk met als thema een reiziger die op pad gaat met onbekende bestemming. Door ontmoetingen met mensen onderweg leert ze anderen en zichzelf kennen. Gaandeweg wordt duidelijk waarom zij dit ongewisse avontuur is aangegaan.


Kunst in Ontwikkeling overzicht