Nieuws


Startsein Duizendjarig Woud

Het Duizendjarig Woud is een belevingsproject, een kunstzinnige toevoeging aan de natuur die het landschap versterkt en waardoor het wandelen door stad en ommeland van Sint-Oedenrode en langs de Dommel een intensievere beleving wordt.

Verleden en toekomst worden met elkaar verbon...

Lees meer

Bouwbord is klaar....

De afbeelding die op het bouwbord moet komen is klaar Binnenkort gaan we het bord plaatsen bij Ahrend achter op de parkeerplaats. Ben Kraaijenvanger gaat ons ondersteunen bij het plaatsen. 

Lees meer

Afsluiting F-ORM 2013 - Kas Plek

Op zondag 22 september vanaf 14:45 uur zal in de Kas Plek te Sint-Oedenrode de afsluiting van F-ORM 2013 plaatsvinden. Die middag staan er enkele activiteiten en lezingen op het programma waar de bezoeker onder het genot van een hapje en een drankje van kan genieten.

Lees meer

Kas Plek

In samenwerking met het bkkc presenteert de Kunststichting de Kas Plek van Elmo Vermijs. Dit kunstwerk stond in 2011 in het weiland bij Zorgboerderij Dommelhoeve achter de Dommel (aan Cathalijnepad). 

Dit jaar fungeert het van 13 juli t/m 22 september 2013 als podium vlak b...

Lees meer

WELKOM!

De Kunststichting Sint-Oedenrode heet u van harte welkom op haar vernieuwde website!

U kunt hier alles over de verschillende kunstprojecten en individuele kunstwerken vinden die mede door de Kunststichting Sint-Oedenrode tot stand zijn gekomen. Daarnaast bevat deze website actuele informa...

Lees meer